Distracție la Predeal

Vă prezentăm pe categorii orice club din Predeal, discotecă, sală de bowling sau biliard, precum și locurile publice unde puteți avea acces la internet. În aceastã secțiune puteți găsi informații și despre trasee turistice la Predeal sau locații unde se pot organiza tabere de copii sau adulți.

Dacă aveți nelămuriri...

Oare ce se poate întreba un turist sosit în staţiunea Predeal?

Probabil... ce aş putea eu face ca sã mã destind în timpul liber, sã îmi petrec în mod plãcut cele câteva zile de vacanţã?

Toate acestea vi le putem enumera noi, pentru cã de aceea şi Predealul, ca orice alt loc ca vacanţã din România, trebuie sã ofere turiştilor motivul de a reveni. Printre toate celelalte opţiuni pe care un turist trebuie sã le ia în calcul în afarã de locul de cazare şi cel unde va lua masa, el/ea întotdeauna o sã doreascã mai mult. Fiind o staţiune prin care trec numeroşi turişti de-a lungul anului, Predealul oferã o serie de cluburi, discoteci, sãli de bowling, darts, dar şi cele mai relaxante metode de a-ţi petrece timpul liber şi de a le face memorabile prin câteva fotografii.

Trasee turistice

Traseele turistice din zona Predeal sunt numeroase și de aceea unii turiști aleg să petreacă câteva zile de vacanță străbătând cărările de munte din jurul stațiunii.

Cabane precum:
  • Trei Brazi
  • Poiana Secuilor
  • Gârbova
  • Susai
  • Clăbucet
dar și Pârâul Rece și cabanele din munții Bucegi, oferă peisaje superbe și de neuitat pentru turiștii din lumea întreagă.

Puncte de informare turistică

Punctele care oferă informații turistice sunt tot mai numeroase an de an, acestea începând cu Centrul de Informare și Promovare al Turismului Predeal (CIPT) situat la doar 50 de metri de gara Predeal, alături de biserica ortodoxă "Sfinții Împărați Contantin și Elena", până la numeroasele hărți tip panou stradal, amplasate în diferite puncte importante ale orașului.