www.predeal.org - Portal de prezentare a serviciilor de cazare, restaurant, bar, imobiliare, vanzari-cumparari, servicii diverse in Predeal.

Servicii la Predeal

Imobiliare

Pentru ca piaţa imobiliarã din zona Valea Prahovei este într-o continuã expansiune, foarte mulţi investitori şi-au redirecţionat investiţiile cãtre staţiunea Predeal. Vã oferim posibilitatea de a putea accesa oferte şi de a lua legãtura cu agenţiile imobiliare care efectueazã servicii în oraşul Predeal.

Servicii de constructii

La Predeal, datoritã expansiunii imobiliare masive, firmele de construcţii din zonã, precum şi antreprenorii prezenţi vã pun la dispoziţie o serie de proiecte imobiliare de anvergurã dar şi oferte de colaborare pentru construcţii noi. Nu pierdeţi ocazia de a colabora cu experţii în domeniu!

Servicii IT&C

Toate serviciile de pe piaţa româneascã în zilele noastre au început sã îşi facã prezenţa pe internet. De aceea vã punem la dispoziţie ofertele noastre de publicitate pe internet, firme care efectueazã servicii de comunicaţii şi transmisie de date, precum şi depanãri de calculatoare.

Asigurari

În orice moment aveţi nevoie de o asigurare pentru diferite necesitãţi, agenţii de asigurãri din Predeal vã pun la dispoziţie ofertele lor. Vã invitãm sã-i contactaţi şi sã beneficiaţi din plin de siguranţa oferitã de fiecare asigurare în parte. De la asigurãri de viaţã, locuinţã, terenuri agricole, RCA şi CASCO pânã la cele de cãlãtorie, toate aceste oferte de la diferite companii de asigurãri vã sunt oferite pring agenţiile de asigurãri din staţiunea Predeal.

Casa si gradina

Fie cã doriţi sã vã îmbunãtãţiţi aspectul casei dumneavoastrã, al pensiunii, vilei, hotelului sau pur şi simplu doriţi sã vã schimbaţi ornamentarea grãdinii cu plantele şi florile care sunt mai potrivite pe gustul dumneavoastrã, aveţi posibilitatea de a alege toate acestea de la magazinele specializate din zona Predeal sau puteţi contacta direct persoanele care se ocupã de servicii de grãdinãrit şi întreţinere.

Saloane de infrumusetare

În cazul în care doriţi sã vã îmbunãtãţiţi aspectul fizic, aveţi acces la câteva saloane de înfrumuseţare, coafor, frizerii, dar şi sãli de fitness şi body building.

Legal si financiar

Fiind un oraş cu o mare dezvoltare în domeniul turistic dar şi imobiliar, la Predeal aveţi acces la servicii notariale şi bancare. Existã sedii ale bãncilor BRD, BCR, Banca Transilvania şi CEC, precum şi bancomate accesibile la orice orã.

Servicii medicale

În Predeal existã o policlinicã pentru servicii medicale generale, stomatologie, serviciul de urgenţe şi câteva farmacii. La numai câţiva kilometri de oraşul Predeal se aflã şi Spitalul de Ortopedie si Traumatologie "Principele Nicolae" de la Azuga, judeţul Prahova, iar la Braşov spitalul judeţean Braşov.

Schimb valutar

Chiar la complexul central cu magazine situat în centrul oraşului puteţi gãsi un magazin de schimb valutar şi de asemenea puteţi beneficia de acest serviciu şi la bãncile care au sediul în Predeal tot în apropiere.

Foto si video

Fie cã aveţi nevoie de un aparat foto, casete video, fotografii pentru buletin, sã prelucraţi fotografii personale sau doriţi sã gãsiţi un profesionist pentru a vã filma şi fotografia botezul copiilor sau nunta, la Predeal aveţi posibilitatea de a gãsi toate acestea la magazinele specializate.

Telefoane mobile

În zona Valea Prahovei toate reţelele de telefonie mobilã din România sunt prezente cu semnal de calitate pentru comunicaţiile wireless de mare vitezã. Aveţi posibilitatea şi la Predeal de a accesa aceste servicii precum şi de a gãsi magazine de unde puteţi reîncãrca cu credit cartelele de telefon sau de a încheia abonamente telefonice wireless.

Magazine - Shopping

În staţiunea Predeal, marea majoritate a magazinelor sunt cele care oferã echipamente sportive şi haine pentru sporturile de iarnã. Sã nu înţelegeţi greşit, asta nu înseamnã cã nu aveţi acces la alte produse. Existã magazine de la haine, încãţãminte, cadouri, bijuterii, construcţii, sanitare, produse alimentare, de igienã şi curãţenie, pânã la suveniruri, antichitãţi, telefonie mobilã şi comunicaţii. Aşa cã, oferta este variatã, iar pentru un orĕşel staţiune precum Predealul credem cã sunt suficiente pentru a oferi tot ceea ce aveţi nevoie.

Servicii auto

Fiind o staţiune de munte cu un trafic sezonier foarte mare, Predealul oferã posibilitatea de a avea acces la servicii de întreţinere auto şi reparaţii şi posibilitatea de a achiziţiona echipamente de iarnã pentru maşini precum lanţuri pentru roţi, curãţãtoare de parbriz din plastic şi lichide chimice pentru ştergãtoare şi faruri, lopeţi şi sãculeţi cu nisip. De asemenea existã şi câteva benzinãrii în Predeal şi la marginea oraşului în ambele sensuri de mers spre Braşov şi Bucureşti.

Cinema si spectacole

Chiar în centrul oraşului Predeal, în apropierea gãrii, se aflã Casa de Culturã a oraşului Predeal, loc unde existã sala de spectacole a oraşului şi cinema. Permanent aici ruleazã filme şi ocazional se desfãşoarã activitãţi publice şi spectacole muzicale şi de teatru.

Servicii de transport

Gara Predeal este situatã în centrul staţiunii Predeal loc de unde toate serviciile de transport în comun din zonã îşi au punctul de tranzit. Posibilitãţile de transport din zonã sunt pe calea feratã şi cu autobuze sau maxi-taxi. Fiind situat pe E60 - DN1 Predealul este o staţiune de munte cu renume internaţional şi care oferã posibilitatea de a fi accesibilã foarte uşor pe tot parcursul anului.

Agentii de turism

În primul rând pentru cã este o staţiune de importanţã naţionalã şi internaţionalã, Predealul beneficiazã de serviciile câtorva agenţii de turism care oferã servicii de calitate garantatã fiind dedicate în special turismului predelean. Nu ezitaţi sã le contactaţi pentru a beneficia de cele mai bune oferte chiar aici deoarece personalul calificat care presteazã servicii pentru acestea îşi dedicã tot interesul pentru mulţumirea tuturor turiştilor care ne viziteazã frumosul orãşel situat la cea mai mare altitudine din România, în Carpaţii Meridionali şi la micã distanţã de oraşe mari precum Braşov sau Ploieşti.