Cazare la Predeal

Turism

Pentru cã este o staţiune de munte, cu mulţi ani de experienţã în turism, dezvoltarea oraşului şi a serviciilor de cazare la Predeal au avut o direcţie ascendentã. În permanenţã, serviciile turistice predelene sunt tot mai diversificate mai ales dupã 1989, deoarece proprietarii de pensiuni, vile, hoteluri, dar şi de case particulare intrate în circuit turistic, încearcã sã ofere servicii de nivel internaţional.

Dotãrile actuale ale locaţiilor turistice oferã sãli de conferinţe complet utilate, piscine, fitness şi saunã, locuri special amenajate pentru practicarea diferitor sporturi, locuri de joacã pentru copii, dar cel mai important dintre toate este confortul oferit.

Ospitalitate

Într-o localitate micã precum Predealul, cu oameni liniştiţi şi generoşi, ospitalitatea este punctul forte care face ca acest orãşel de munte sã se ridice la un nivel respectabil al serviciilor. Serviciile turistice sunt efectuate cu un maxim de profesionalism de oameni bine pregãtiţi în domeniu, iar acest lucru s-a vãzut de nenumãrate ori prin titlurile câştigate la numeroase concursuri internaţionale.

Management

Marketingul turistic pentru aceastã zonã este foarte bine dezvoltat, iar liceul de turism din localitate oferã an de an, noi potenţiali lucrãtori în turismul românesc şi internaţional.

Din staţiunea Predeal, au plecat spre specializare în turism mulţi tineri, iar din localitãţile de pe Valea Prahovei, alţii îşi încep pregãtirea în turism tot la Predeal.

Satisfactie

Intotdeauna, pe primul loc în topul serviciilor se situeazã satisfacţia clientului şi pentru cã la Predeal este perfect valabilã zicala "Clientul nostru, stãpânul nostru", gazdele din aceastã minunatã staţiune, vã vor oferi tot suportul necesar pentru ca dumneavoastrã turiştii, sã vã simţiţi ca acasã.

Cazare la Predeal

Toate serviciile de cazare prezentate pe acest website vã sunt puse la dispoziţie pentru ca dumneavoastrã turiştii, sã aveţi încã un punct de sprijin informativ în scopul alegerii unei locaţii de cazare la Predeal.