Termeni și condiții de utilizare a www.PREDEAL.org

1. Acceptul dumneavoastră

Utilizând și/sau vizitând acest website (inclusiv tot conținutul disponibil prin acest site) acceptați automat TERMENII și CONDIȚIILE de utilizare precizate aici.

Ca vizitator al acestui website aveți responsabilitatea să citiți, să respectați și să acceptați termenii și condițiile specificate prin intermediul acestui document.

Acest website colectează date prin intermediul Google Analytics și Google Display Network în scop statistic și publicitar.

Dacă nu sunteți de acord în privința colectării acestor informații vă rugăm să părăsiți acum acest website.

Informații despre stocarea de date

Informații importante despre funcțiile Google Analytics Advertising implementate pe acest website.

Google Analytics Advertising ne permit să activăm funcții în Google Analytics care nu sunt disponibile în mod standard.

Reclamele pot include:

 • Remarketing (anunțuri dedicate foștilor vizitatori) cu Google Analytics
 • Rapoarte despre impresiile apărute prin intermediul Google Display Network
 • Date demografice și rapoarte despre interesul vizitatorilor prin Google Analytics
 • Servicii intergrate care necesită Google Analytics pentru a colecta date în scop publicitar, inclusiv colecții de date prin cookies și identificatori de publicitate

Prin activarea funcțiilor de publicitate prin Google permitem Google Analytics să colecteze date despre traficul de pe acest website prin cookies și alți identificatori, și adițional să colecteze date prin metodele standard implementate de Google Analytics. Pentru utilizarea acestui website trebuie să fiți de acord cu aceste metode utilizate pentru studiile efectuate prin Google Analytics.

Pe acest website nu folosim alte metode de colectare date în afară de cele menționate mai sus, adică cele pentru efectuarea de statistici și publicitate privind vizitatorii prin Google Analytics și cele implementate de Google Display Network.

De asemenea vizitatorii pot opta să nu fie incluși în statisticile funcțiilor Google Analytics Advertising, inclusiv prin setările de publicitate (cunoscute ca Ads settings), Ad Settings pentru aplicații mobile, sau orice alte metode dorite de dumneavoastră.

Pentru blocarea acestor statistici publicitare Google puteți folosi și Google Analytics Opt-out Browser Add-on disponibil pentru Microsoft Internet Explorer 11, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari and Opera la adresa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

2. Website-ul www.PREDEAL.org

Termenii și condițiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale foto, informații sau alte materiale și servicii pe site. Acest site poate conține linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul administratorilor site-ului www.predeal.org. Aceștia nu au control și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul, politica sau practicile oricărui alt site către care apar referințe. Prin utilizarea acestui site dumneavoastră absolviți în mod explicit administratorii acestui website de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dumneavoastră a unui alt site. Prin urmare, vă recomandăm să citiți termenii și condițiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitați, atunci când părăsiți site-ul nostru.

3. Accesul pe website

A. www.predeal.org vă garantează permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea următorilor Termeni de folosință: (i) site-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial; (ii) nu veți copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la administratorul site-ului; (iii) nu veți altera sau modifica nici o parte din acest site în afară de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat; (iv) veți respecta TERMENII și CONDITIILE DE UTILIZARE a acestui site.

B. Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, va trebui să creați un cont de utilizator. Nu veți putea utiliza contul altei persoane, fără permisiunea acesteia. Pentru crearea contului, trebuie să oferiți informații complete. Dumneavoastră sunteți unic răspunzător de activitatea ce are loc în cadrul contului dvs și trebuie să păstrați securitatea parolei contului dumneavoastra. Trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului în cazul în care securitatea contului dumneavoastra este compromisă sau contul este utilizat neautorizat de către altcineva. Chiar dacă administratorii website-ului www.predeal.org nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului, dumneavoastra ati putea fi răspunzător de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizată.

C. Sunteți de acord să nu folosiți nici un sistem automat, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului www.predeal.org intr-o perioadă de timp, rezonabilă pentru ca o persoană să poată să utilizeze această convenție.

4. Drepturile proprietății intelectuale

Conținutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informațional și pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate. Administratorii website-ului www.predeal.org își rezervă toate drepturile pentru acest site și pentru conținutul acestuia. Sunteți de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial prin folosirea acestui website.

Dacă downloadați sau printați o copie a conținutului pentru uz personal, trebuie să dețineți toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor conținutului. Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

5. Publicarea de către utilizatori

A. Site-ul www.predeal.org permite sau va permite în viitor postarea de informatii sau alte materiale de către dumneavoastra sau de către alți utilizatori; va mai permite găzduirea și/sau publicarea acestor materiale publicate. Este de înțeles faptul că, indiferent dacă materialele postate de dumneavoastra sunt sau nu publicate, www.predeal.org nu garantează confidențialitatea materialelor.

B. Veți fi singurul răspunzător de materialele pe care le postați și de consecința postării sau publicării lor. Atunci când postați materiale, afirmați, susțineți și garantați că:

 • dețineți sau ați obținut licența, drepturile, consimțământul sau permisiunea de a include, utiliza si distribui materialul pe site si pe orice canale media; în același timp autorizați administratorii website-ului www.predeal.org în utilizarea tuturor si oricaror patente, mărci înregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate, în scopul includerii, utilizarii sub orice forma, prelucrarii si distribuirii materialelor pe site si pe orice canale media, conform celor prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare,
 • dețineți consimțământul scris și/sau permisiunea din partea fiecărei persoane identificabilă în materialele postate pe site de a apărea pe site si pe orice canale media, în condițiile și limitele prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare. Mai exact, dețineți toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postând materialul pe acest website, acordati catre adminsitratorii acestuia o licență (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusivă, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre www.predeal.org toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, difuzarea, retransmiterea prin internet, promovarea sau redistribuirea unor părți din material în orice format media și prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate.

C. In legătură cu materialele postate, sunteți de asemenea de acord:

 • să nu postați materiale care sunt protejate de drepturile de autor, sau alte drepturi de proprietate ale unei terțe persoane, incluzănd drepturile la intimitate și publicitate, decât dacă sunteți proprietarul acestor materiale sau aveți consimtamantul proprietarului sau autorului de drept de a posta materialul și de a acorda licența catre administratorii www.predeal.org in conditiile prevazute la punctual 5B (de mai sus);
 • să nu publicați elemente care ar putea dăuna site-ului www.predeal.org sau unei terțe persoane indiferent de forma pagubei;
 • să nu postați materiale obscene, defăimătoare, amenințătoare, pornografice, de hărțuire, care să instige la ură, materiale ofensive la adresa rasei sau etniei, materiale care să violeze vreo lege sau să fie nepotrivită în vreun fel;
 • să nu postați materiale publicitare sau solicitări de colaborări comerciale fara aprobarea adminsitratorilor acestui website prin intelegere initiala cu acestia;
 • impersonalizare.

Website-ul www.predeal.org nu permite activitățile în vederea încălcării dreptului de autor sau încălcarea drepturilor proprietății intelectuale în cadrul acestui site, iar administratorii acestui website vor înlătura materialele postate dacă vor fi anunțati că aceste materiale încalcă drepturile intelectuale ale altor persoane sau firme. De asemenea, administratorii www.predeal.org vor interzice accesul utilizatorilor care incalcă drepturile de proprietate în mod repetat. O încălcare repetată este în cazul utilizatorilor care au fost atenționați de două ori, și li s-au înlăturat materialele de pe site de două ori pe acest motiv. Administratorii www.predeal.org își rezervă drepturile de a decide dacă materialele postate sunt sau nu adecvate și dacă încalcă sau nu vreun drept de autor sau violează dreptul de proprietate intelectuală, cum ar fi ( dar fără a fi limitativ prezentate): pornografie, materiale obscene sau defaimatore sau informatii neadevarate. Administratorii www.predeal.org pot interzice accesul utilizatorilor și pot înlătura materialele care încalcă Termenii și condițiile amintite, fără o prealabilă înștiințare.

D. În particular, dacă sunteți proprietarul unui drept de autor și considerați că vreun utilizator v-a încălcat dreptul de proprietate, puteți trimite o notificare administratorului, alături de următoarele elemente:

 • O semnătură fizică sau electronică a persoanei autorizate spre deținerea dreptului de autor care este încălcat;
 • Identificarea elementului cu drept de autor ce se pretinde a fi încălcat sau o listă cu elementele ce se consideră a fi încălcate
 • Identificarea materialului care se consideră a fi încălcat sau a fi subiectul activității de încălcare și care se dorește a fi înlăturat sau blocat accesul utilizatorului pe site
 • Informație rezonabil suficientă din punct de vedere cantitativ, pentru a permite o contactare ulterioară din partea administratorilor www.predeal.org - adresă, număr de telefon sau email
 • Dovada conform căreia sunteți îndreptățit să acționați în calitate de proprietar al materialului.

E. Sunteți conștient că în timpul utilizării site-ului vă expuneți la materiale postate dintr-o varietate de surse și că www.predeal.org nu este răspunzător de acuratețea, utilitatea, siguranța materialelor sau gradului în care acestea respectă drepturile de proprietate. De asemenea conștientizați faptul că vă expuneți la materiale care pot fi ofensive, indecente, respingătoare și sunteți de acord să renunțați, la orice drepturi legale sau despagubiri pe care le le-ați putea pretinde de la administratorii www.predeal.org, și sunteți de acord să îi învestiți și să mentineti www.predeal.org, pe proprietarii/operatorii, afiliații și/sau licențatorii acestuia cu imunitate completă în măsura permisă de lege privind toate aspectele legate de utilizarea siteului.

F. Website-ul www.predeal.org vă permite accesul la materiale informative si de publicitate pentru a fi folosite numai în scop personal și non-comercial.

6. Declarație de garanție

Sunteți de acord ca prin utilizarea informațiilor de pe websiteul WWW.PREDEAL.ORG să vă asumați orice risc privind pagube de orice natură, fie ele cauzate de dezinformare neintenționată sau implicare în tranzacții financiare sau de colaborare cu terți. WWW.PREDEAL.ORG nu oferă nicio garanție sau reprezentare vizavi de acuratețea tuturor informațiilor de pe acest website sau conținutul altor websiteuri la care facem referire prin linkuri.

7. Limitarea raspunderii

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru:

 • ERORI, GREȘELI SAU LIPSĂ DE ACURATEȚE A CONȚINUTULUI,
 • VĂTĂMARE A PROPRIETĂȚII DE ORICE NATURĂ, REZULTÂND DIN ACCESUL DUMNEAVOASTRĂ LA SITEUL ȘI SERVICIILE NOASTRE ONLINE,
 • ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINȚA SERVERULUI NOSTRU SECURIZAT ȘI/SAU TOATE DATE PERSONALE ȘI/SAU INFORMAȚII FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTA,
 • ORICE ÎNTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CĂTRE SITEUL NOSTRU FĂRĂ VOIA NOASTRĂ,
 • ORICE ERORI, VIRUȘI, CAI TROIENI, SAU SOFTWARE DE GENUL CĂRORA POT FI TRANSMISE CĂTRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CĂTRE O PARTE TERȚĂ ȘI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONȚINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICĂCIUNE DE ORICE FEL APĂRUTĂ CA REZULTAT AL FOLOSINȚEI ORICĂRUI CONȚINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FĂCUT DISPONIBIL PRIN SITEUL WWW.PREDEAL.ORG. ADMINISTRATORII WWW.PREDEAL.ORG NU GARANTEAZĂ ȘI NU-ȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE PRODUS SAU SERVICIU PUBLICAT SAU OFERIT DE CĂTRE O PARTE TERȚĂ PRIN SITE-UL WWW.PREDEAL.ORG SAU ORICE SITE CU HYPERLINK SAU APĂRUT ÎN ORICE BANNER SAU ALT FEL DE PUBLICITATE, ȘI DE ASEMENEA ADMINISTRATORII WWW.PREDEAL.ORG NU VOR FI PARTE LA SAU ÎN ORICE ALT FEL RESPONSABILI PENTRU MONITORIZAREA ORICĂROR TRANZACȚII DINTRE DUMNEAVOASTRȚ ȘI O PARTE TERȚĂ CARE OFERĂ PRODUSE SAU SERVICII ÎN URMA PUBLICITĂȚII PE ACEST WEBSITE. ÎN CEEA CE PRIVEȘTE CUMPĂRAREA ORICĂRUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MODALITATE AR TREBUI SĂ VĂ FOLOSIȚI BUNA DUMNEAVOASTRĂ JUDECATĂ ȘI SĂ O EXERCITAȚI CU ATENȚIE ATUNCI CÂND ESTE CAZUL.

Website-ul www.predeal.org este administrat și oferit de către Alin Borca - persoană fizică. Nu afirmăm că site-ul www.predeal.org este potrivit sau disponibil pentru folosință în alte alte scopuri decât cele pentru care a fost creat. Cei ce accesează sau folosesc site-ul www.predeal.org din alte jurisdicții, sunt responsabili față de legile locale din țările respective.

În cazul încălcării drepturilor și garanțiilor menționate la punctele 5 si 6 de mai sus, veți fi responsabili integral pentru oricare și toate acțiunile, pretențiile, cererile, costurile directe, taxele, procedurile și cheltuielile, în final stabilite printr-un ordin/decizie a instanței în sarcina www.predeal.org, care rezultă din sau în legatură cu sau suportate datorită încălcării sau presupusei încălcari a acestor drepturi prin utilizarea de către www.predeal.org a oricăror informații sau materiale postate potrivit acestor Termeni și condiții de utilizare.

8. Excepții de la penalități

Sunteți de acord să apărați, să exceptați de la penalități și să țineți www.predeal.org, firma proprietara, proprietarii, angajații și agenții nevinovați de și împotriva oricăror și tuturor daunelor obligațiilor, pierderilor, pasibilităților, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocaților) izvorand din:

 • folosința și accesul dumneavoastra la siteul www.predeal.org,
 • violarea din partea dumneavoastra a oricăror Termeni din acești termeni de serviciu
 • violarea de către dumneavoastra a oricăror drepturi a unei părți terțe incluzand fără limitare orice drept de proprietate intelectuală, proprietate, sau privat,
 • orice susținere că una dintre postările utilizatorilor a cauzat daune unei terțe părți.

Această obligație de apărare și excepții de la penalități vor completa acești Termeni de Serviciu și folosința dumneavoastra a siteului www.predeal.org

9. Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare

Prin acceptarea prezentelor conditii afirmați fie că aveți peste 18 ani sau sunteti minor cu capacitate de exercitiu restransa si aveți consimțămantul părintelui sau tutorelui legal și sunteți în măsură și competent să intelegeti termenii, condițiile, obligațiile, afirmațiile, reprezentările și garanțiile stabilite mai sus și să le respectați.

NOTA. Ultima modificare si verificare a Termenilor si Conditiilor de folosire a website-ului www.predeal.org a fost facuta la data de 15 Septembrie 2022 și ne rezervăm dreptul de a modifica aceste informații fără nici un fel notificare în prealabil. Ca utilizator ai acestui website aveți obligația de a verifica și citi această pagină de fiecare dată înainte de utilizarea serviciilor oferite pe acest website, pentru a fi în cunostință de cauză privind toate regulile specificate în acest document electronic.