Restaurante

Gust şi savoare. Pentru cã un gurmand care se respectã alege întotdeauna un restaurant pe mãsura sa şi gusturile nu se discutã, vã punem la dispoziţie restaurantele predelene unde puteţi servi o masã apetisantã, prezentatate de profesionişti în domeniu.

Experienţa. Predealul beneficiazã de serviciile mai multor maeştri bucãtari cu experienţã internã şi internaţionalã, iar serviciile lor se reflectã în diversitatea meniurilor cu specific prezente în restaurantele din staţiune.

Stabilitate. La munte, într-o staţiune precum Predealul, avantajele servirii mesei la restaurant pe toatã perioada anului sunt foarte importante. Restaurantele sunt deschise permanent deoarece turismul montan nu este numai sezonier, iar în perioada verii, terasele, pub-urile şi fastfood-urile sunt şi ele prezente.

Tradiţie. Pentru cã întotdeauna ne-a facut plãcere sã impresionãm oaspeţii sosiţi în localitate, restaurantele cu specific românesc sunt devotate reţetelor româneşti tradiţionale. Astfel cã, sãrmãluţele, tochitura, borşul moldovenesc sau de peşte, chifteluţele, cârnaţii şi mãmãliguţa, sunt prezente în toate meniurile de restaurant respectabile.

Diversitate. Deşi ne place sã fim tradiţionalişti, bucãtãria internaţionalã a pãtruns pe piaţa româneascã şi se dezvoltã intens. Bucãtarii şi ospãtarii predeleni au cãpãtat experienţã în prepararea şi servirea mâncãrurilor internaţionale, prin anii petrecuţi departe de casã, în restaurantele din lumea întreagã. Toate acestea se reflectã în numeroasele premii internaţionale câştigate şi modurile în care cele mai multe restaurante predelene sunt dotate şi utilate.

Vã invitãm la Predeal sã gustaţi din cele mai apetisante mâncãruri oferite aici, sã deschideţi o sticlã de vin sau şampanie şi sã reveniţi cu plãcere pentru cã întotdeauna veţi fi bine veniţi!